Mijn missie met Veranderlef is
mensen helpen kiezen voor zichzelf.
Met zelfliefde en energie.
Zodat jij je beste leven kan leven!

oprichter veranderlef & Coach

Sabiha Kiris

 

De afgelopen 15 jaar heeft Sabiha zich ingezet om mensen te helpen veranderen op belangrijke momenten in hun leven. Dit heeft ze gedaan door mensen te coachen, in groepen te trainen of als mentor te fungeren. Haar manier van coachen hebben mensen geholpen een beter beeld van zichzelf te krijgen, effectief te communiceren en in te zien waar ze invloed op hebben. 

De kern van haar methodiek draait om het creëren en behouden van een hechte relatie met jezelf en hoe je op een constructieve manier invloed kan hebben op je dagelijkse energie. Een essentieel onderdeel hiervan is keuzes maken, durven kiezen en liefde voor jezelf. Dit is de basis voor persoonlijk geluk en goede energie.

Sabiha Kiris

“Mijn persoonlijke missie is dat jij de beste relatie met jezelf hebt en daarbij levenslang geluksgevoel ervaart vanuit je kern.”

Waarom is Veranderlef ontstaan?

Veel mensen willen verandering, alleen durven ze niet een stap te nemen. Ze denken lang na over wat ze willen en lopen tegen allerlei angsten aan. Ik geloof erin dat verandering goed voor je is! En wil jou helpen door die angsten heen te komen om een stap te nemen. 

 

Met Veranderlef krijg jij een mindset waarmee je met zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen. 

En daarbij durven kiezen voor jezelf.

 

Voor verandering heb je actie nodig. En de moed om te durven vertrouwen dat je zal groeien als mens. 

En daarvoor is een enorme dosis lef nodig! Dus vind je Veranderlef en maak je dromen waar!

Wat zeggen anderen over Sabiha

"Werken met Sabiha was voor mij verfrissend, verhelderend en soms confronterend. Ze is helder en eerlijk in haar communicatie en motiveert mij om de grenzen van mijn comfortzone op te zoeken. Hierdoor durf ik mijn doelstellingen naar boven bij te stellen wat resulteert in betere resultaten voor mijn bedrijf. Met haar natuurlijke passie voor het helpen van anderen en haar blijvende betrokkenheid heeft zij mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb gedurende kortere periodes over meerdere jaren haar hulp ingeschakeld en zal dit blijven doen wanneer ik coachingsvragen heb."
testimonial
Michel van der Logt
Online business coach
"Ik heb Sabiha benaderd omdat ik last had van een situatie met mijn familie. Ik begreep niet waarom dat mij overkwam. Het is een vicieuze cirkel. Ik kroop in mijn slachtofferrol en dacht nergens iets aan te kunnen doen. Na een intensief gesprek met Sabiha, heeft zij mij ervan bewust gemaakt dat ik mijn grenzen moet aangeven en durven "nee" zeggen, zonder daarbij de angst te hebben of ik dan wel of niet aardig gevonden word. Het heeft mij geholpen dat onder ogen te zien en mij daar (opnieuw) bewust van te zijn en te weten dat ik zelf de touwtjes in handen heb. Ik heb dus een keuze. Ik voel me weer in balans!"
Testimonial Shami Rajab
Shami Rajab
Entrepeneur Sociaal Domein
"Ik ben met Sabiha in contact gekomen omdat ik een carrière switch wilde maken van een onderneming naar een nieuwe baan. Na een uitgebreid en erg leuk telefonisch gesprek had ik vier dagen later mijn eerste afspraak met haar. Dit verliep erg prettig en het werd mij meteen duidelijk dat Sabiha mij specifiek wilde helpen met de facetten van solliciteren waar ik de meeste moeite mee had. Tijdens de sollicitaties stond Sabiha mij heel gericht en te allen tijde zeer professioneel bij. We hadden elke week een doelgerichte afspraak en we maakten een topbrief voor mijn nieuwe droombaan. Binnen twee maanden werd ik ook hier aangenomen. Mede doordat ik goed voorbereid en erg enthousiast de procedure kon doorlopen. Sabiha is een serieuze, motiverende en erg sympathieke coach die ik iedereen toe wens en aanraad. Super bedankt!"
Henri van den Berk
Machinist NS

Mijn resultaten

0 +
Jaar Werkervaring
0
mensen gecoacht
0 +
Glimlachen

Vraag een gratis intake aan

Meld je aan voor de wachtlijst van de cursus "Grenzen stellen zonder schuldgevoel"

Leer praktische manieren om je grenzen aan te geven. Leer waar jouw grenzen liggen. Houd meer ruimte, tijd en energie over!

Tijd voor jezelf nodig?

Je wilt meer tijd voor jezelf, minder stress, meer rust en meer energie. Je wilt meer dingen doen die jou gelukkig maken. En dat betekent dat je vaker nee moet zeggen, minder werkdruk wilt en meer zelfvertrouwen om je grenzen aan te geven.  
Heb je ook wel eens gedacht: vanaf morgen ga ik NEE zeggen tegen alles wat ik niet wil. 
Ik ga dan eerst nadenken of ik iets wil voordat ik ja zeg tegen mijn collega, ik ga bij mijn leidinggevende aangeven dat de werkdruk te hoog is, dat ik een week vrij wil, etc.  


Maar de dag dat je aan het werk bent, word je weer geleefd en gaat alles langs je heen en baal je aan het einde van de dag van jezelf. Niet alleen heb je geen gesprek aangevraagd bij je leidinggevende, maar je hebt ook nog eens ja gezegd tegen nog meer werk.. En je werk zelf is ook niet af. Je voelt veel onrust en stress en kan thuis moeilijk ontspannen.  
Of je moeder/vader/broer/zus verwacht je zoals gewoonlijk ieder weekend, terwijl je nul energie hebt om ergens naartoe te gaan. Je gaat toch omdat je je verplicht voelt en geen nee durft te zeggen..bang dat je hem of haar kwetst. Vervolgens zit je daar de hele avond en ben je met je gedachten ergens anders omdat je overloopt. Als je thuiskomt voel je je dubbel slecht. Niet alleen voel je je behoorlijk energieloos, je hebt ook het gevoel dat je er niet helemaal bij was.  


Die ene vriendin belt je op om haar hart te luchten over haar zoveelste ruzie met haar vriend. Eigenlijk ben je helemaal niet in staat om naar haar te luisteren. Je hebt een lange dag op werk gehad en dit is de zoveelste keer dat zij met haar verhaal komt. Je wilt een goede vriendin voor haar zijn, maar je had ook met jezelf afgesproken dat je vanavond dat ene boek wil uitlezen. Je voelt je schuldig en gaat toch het gesprek met haar aan en je voelt je geïrriteerd en teleurgesteld in jezelf als je ophangt. Je baalt dat je niet voor jezelf durft te kiezen en begint ook te twijfelen aan jullie vriendschap.  
 
Herkenbaar? 
Het kan dus anders!
 
Ik leer je graag hoe je op een prettige, fijne manier je grenzen kan aangeven op een manier wat bij jou past. Waar je nog altijd jezelf bent en met zelfvertrouwen NEE kan zeggen.  
 
In deze cursus leer je: 
- Wat jouw persoonlijke grenzen zijn. Voor ieder mens werkt dit anders en jij bent daar ook uniek in! 
- Inzicht krijgt wanneer je last krijgt van stress en wat je daarmee kan doen. 
- Hoe je praktisch grenzen kan stellen in de praktijk op een manier dat sociaal geaccepteerd wordt. 
- Hoe je behulpzaam kan zijn, zonder je eigen grenzen te overschrijden. 
- Waarom jij het waard bent om je grenzen voor te stellen.  

Meld je aan door je email achter te laten, dan krijg je bericht wanneer de cursus gaat starten!