De missie van Veranderlef is mensen helpen
kiezen voor zichzelf.
En daarbij innerlijke rust en energie creëren.
Zodat jij je beste leven kan leven!

oprichter veranderlef & Coach

Sabiha Kiris

 

De afgelopen 15 jaar heeft Sabiha zich ingezet om mensen te helpen veranderen op belangrijke momenten in hun leven. Dit heeft ze gedaan door mensen te coachen, in groepen te trainen of als mentor te fungeren. Haar manier van coachen hebben mensen geholpen een beter beeld van zichzelf te krijgen, effectief te communiceren en in te zien waar ze invloed op hebben. 

De kern van haar methodiek draait om het creëren en behouden van een hechte relatie met jezelf en hoe je op een constructieve manier invloed kan hebben op je dagelijkse energie. Een essentieel onderdeel hiervan is keuzes maken, durven kiezen en liefde voor jezelf. Dit is de basis voor persoonlijk geluk en goede energie.

Sabiha Kiris

“Mijn persoonlijke missie is dat jij de beste relatie met jezelf hebt en daarbij levenslang geluksgevoel ervaart vanuit je kern.”

Waarom is Veranderlef ontstaan?

Veel mensen willen verandering, alleen durven ze dat vaak niet. Daar zijn verschillende redenen voor. 

Ik geloof erin dat verandering 

goed voor je is! 

En daarmee wil ik je helpen de stap te nemen naar jouw groei als mens. 

 

Met Veranderlef wil ik een mindset creëren, zodat jij met zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen. En te kiezen voor jezelf.

 

Voor verandering heb je actie nodig. 

En de moed om te durven vertrouwen dat je zal groeien als mens. 

En daarvoor is een enorme dosis lef nodig! Dus vind je Veranderlef en maak je dromen waar!

Wat zeggen anderen over Sabiha

"..Werken met Sabiha was voor mij verfrissend, verhelderend en soms confronterend. Ze is helder en eerlijk in haar communicatie en motiveert mij om de grenzen van mijn comfortzone op te zoeken. Hierdoor durf ik mijn doelstellingen naar boven bij te stellen wat resulteert in betere resultaten voor mijn bedrijf. Met haar natuurlijke passie voor het helpen van anderen en haar blijvende betrokkenheid heeft zij mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb gedurende kortere periodes over meerdere jaren haar hulp ingeschakeld en zal dit blijven doen wanneer ik coachingsvragen heb.. "
testimonial
Michel van der Logt
Online business coach
"..Ik heb Sabiha benaderd omdat ik last had van een situatie met mijn familie. Ik begreep niet waarom dat mij overkwam. Het is een vicieuze cirkel. Ik kroop in mijn slachtofferrol en dacht nergens iets aan te kunnen doen. Na een intensief gesprek met Sabiha, heeft zij mij ervan bewust gemaakt dat ik mijn grenzen moet aangeven en durven "nee" zeggen, zonder daarbij de angst te hebben of ik dan wel of niet aardig gevonden word. Het heeft mij geholpen dat onder ogen te zien en mij daar (opnieuw) bewust van te zijn en te weten dat ik zelf de touwtjes in handen heb. Ik heb dus een keuze. Ik voel me weer in balans!.. "
Testimonial Shami Rajab
Shami Rajab
Entrepeneur Sociaal Domein

Mijn resultaten

0 +
Jaar Werkervaring
0
mensen gecoacht
0 +
Glimlachen

Vraag nu een gratis intake aan

Meld je aan voor gratis sollicitatietips!

Wil je ook interessante tips voor het solliciteren? Meld je dan aan met je e-mailadres.