veelgestelde
vragen

Kies vanaf vandaag voor jezelf.

Gun jezelf een goed leven met innerlijke rust en veel zelfliefde.

questionmark

Over de programma's

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op. Ik beantwoord je vragen graag!

Je mag altijd om hulp vragen. Vooral wanneer je hierover nadenkt, is het goed om het te bespreken. Of wanneer jij het gevoel hebt dat je niet zo goed weet welke stap je moet zetten om vooruit te komen. Of misschien omdat je een stok achter de deur nodig hebt. 

Veranderlef staat voor coachen met lef. Ik geef je eerlijke feedback en help je denkpatronen te herkennen en jezelf verder te helpen. In mijn programma’s zijn veel wetenschappelijke onderzoeken verwerkt in combinatie met een flinke dosis ervaringsdeskundigheid. 

Je kan gemiddeld 2 uur rekenen voor de opdrachten die je wekelijks doet en daarnaast ongeveer 1 uur coaching per week. In totaal investeer je 2 tot 4 uur per week aan je persoonlijke ontwikkeling. 

De toegepaste coachingsmethodieken zijn afgestemd op jouw hulpvraag. Ik ben in ieder geval overtuigd van de methodieken RET, Motiverende gespreksvoering, Mental coaching, Socratische methodiek en Doelgericht coachen.  

Ik ben gespecialiseerd in Liefde voor jezelf, Vitaliteit en Re-integratie / Loopbaancoaching. Mijn programma’s zijn gebouwd om de beste relatie met jezelf te krijgen zodat jij de nodige fundament hebt om een leven lang op te bouwen. Als je meer wilt weten over de inhoud van mijn programma’s, neem dan contact op of vraag de brochure aan. 

De beste manier om hierachter te komen, is door een gratis intake aan te vragen. Ik vind het belangrijk dat jij goed geholpen wordt en ga daarom altijd uit van jouw hulpvraag. 

over praktische zaken

Stuur een e-mail naar info@sabihakiris.nl of bel naar 06-41967850. 

Ja, dat doe ik zeker! Naast mijn ervaring als coach heb ik ook lange tijd als trainer gewerkt. Ik geef workshops Burnout Preventie en Sollicitatietrainingen op aanvraag. Ook geef ik 3x per jaar een Workshop Liefde voor jezelf. Je kan je daarvoor aanmelden door een e-mail te sturen. 

Ja, dat is mogelijk. Neem daarvoor contact met mij op via telefoonnummer 06-41967850 zodat we kunnen bespreken wat de hulpvraag is. 

Neem dan contact met mij op door een bericht te sturen of te bellen. 

De programma’s van Veranderlef zijn gemaakt om jou te helpen gelukkig te zijn met jezelf. 

Neem de stap richting de beste relatie met jezelf. Kies een programma wat je verder gaat helpen. 

Meld je aan voor de wachtlijst van de cursus "Grenzen stellen zonder schuldgevoel"

Leer praktische manieren om je grenzen aan te geven. Leer waar jouw grenzen liggen. Houd meer ruimte, tijd en energie over!

Tijd voor jezelf nodig?

Je wilt meer tijd voor jezelf, minder stress, meer rust en meer energie. Je wilt meer dingen doen die jou gelukkig maken. En dat betekent dat je vaker nee moet zeggen, minder werkdruk wilt en meer zelfvertrouwen om je grenzen aan te geven.  
Heb je ook wel eens gedacht: vanaf morgen ga ik NEE zeggen tegen alles wat ik niet wil. 
Ik ga dan eerst nadenken of ik iets wil voordat ik ja zeg tegen mijn collega, ik ga bij mijn leidinggevende aangeven dat de werkdruk te hoog is, dat ik een week vrij wil, etc.  


Maar de dag dat je aan het werk bent, word je weer geleefd en gaat alles langs je heen en baal je aan het einde van de dag van jezelf. Niet alleen heb je geen gesprek aangevraagd bij je leidinggevende, maar je hebt ook nog eens ja gezegd tegen nog meer werk.. En je werk zelf is ook niet af. Je voelt veel onrust en stress en kan thuis moeilijk ontspannen.  
Of je moeder/vader/broer/zus verwacht je zoals gewoonlijk ieder weekend, terwijl je nul energie hebt om ergens naartoe te gaan. Je gaat toch omdat je je verplicht voelt en geen nee durft te zeggen..bang dat je hem of haar kwetst. Vervolgens zit je daar de hele avond en ben je met je gedachten ergens anders omdat je overloopt. Als je thuiskomt voel je je dubbel slecht. Niet alleen voel je je behoorlijk energieloos, je hebt ook het gevoel dat je er niet helemaal bij was.  


Die ene vriendin belt je op om haar hart te luchten over haar zoveelste ruzie met haar vriend. Eigenlijk ben je helemaal niet in staat om naar haar te luisteren. Je hebt een lange dag op werk gehad en dit is de zoveelste keer dat zij met haar verhaal komt. Je wilt een goede vriendin voor haar zijn, maar je had ook met jezelf afgesproken dat je vanavond dat ene boek wil uitlezen. Je voelt je schuldig en gaat toch het gesprek met haar aan en je voelt je geïrriteerd en teleurgesteld in jezelf als je ophangt. Je baalt dat je niet voor jezelf durft te kiezen en begint ook te twijfelen aan jullie vriendschap.  
 
Herkenbaar? 
Het kan dus anders!
 
Ik leer je graag hoe je op een prettige, fijne manier je grenzen kan aangeven op een manier wat bij jou past. Waar je nog altijd jezelf bent en met zelfvertrouwen NEE kan zeggen.  
 
In deze cursus leer je: 
- Wat jouw persoonlijke grenzen zijn. Voor ieder mens werkt dit anders en jij bent daar ook uniek in! 
- Inzicht krijgt wanneer je last krijgt van stress en wat je daarmee kan doen. 
- Hoe je praktisch grenzen kan stellen in de praktijk op een manier dat sociaal geaccepteerd wordt. 
- Hoe je behulpzaam kan zijn, zonder je eigen grenzen te overschrijden. 
- Waarom jij het waard bent om je grenzen voor te stellen.  

Meld je aan door je email achter te laten, dan krijg je bericht wanneer de cursus gaat starten!